Tuesday, 20 January 2015

TABITA



ADA 3 SIZE YE TABITA NI
TRIAL PACK RM110 (TAHAN 2-4 MINGGU)
TRAVEL PACK (BAG PINK) RM160 (TAHAN 1-2 BULAN)
EKSLUSIF SET RM280 (TAHAN 2-4 BULAN)




RAMAI YANG CAKAP TAKUT NAK PAKAI TABITA SEBAB PRODUK DIA KUAT...OKAY ZURA SUKA IBARATKAN PRODUK YANG POWER2 N KUAT NI MCAM MAKAN PANADOL....MAKAN PANADOL MASA DEMAM MASA SAKIT KEPALA JER...BILA TAK SAKIT PON MAKAN...TAK DEMAM PON TELAN SILAP2 SIAP OVERDOSE MMG MEMBAWA MAUT KAN?SILA BERTABAH NGAN STATEMENT I OKAY..HIHI

JADIK SILA APPLY KONSEP YANG SAMA BILA PAKAI TABITA YER CEMANA CARA MULA2 NAK PAKAI...
CEMANA NAK MAINTAIN BILA DAH PUTIH?
CEMANA NAK BIAR PUTIH TU KEKAL LAMA..
SILA BERPM NGAN TUAN KEDAI YER...BY WHATSAP OR WECHAT
SEBAB PRODUK YANG POWER MCM TABITA ZURA TAKLEH NAK CONSULT GENERALLY JE CENGGITU...DIA KENA PRIVATE N CONFIDENTIAL ..

SEBAB ADE SOKLAN2 YANG ZURA NAK CUSTOMER JAWAB..AND ZURA NAK TAHU SIKIT SEBANYAK BAKGROUND ORG YANG NAK BELI N PAKAI TU



Saturday, 27 December 2014

JUS PENAWAR 23 HERBA / JUS INTRA




Sebelum korang nak tanya kenapa tiba2 i nak jual Jus Intra diantara byk2 brand lain biar i explain...

Zura personally jual Jus Intra ni dah lama...sbab dlu zura mmg tlg kakak zura yg ade kedai jamu di kawasan selayang sejak dari zura form 3 tahun ni zura 28tahun so..majoriti org Selayang kenal i hokayhhh..Jus Intra ni mmg banyak regular customer yang minum n byk feedback yang gempak2..antara yg personally citer n mengaku nampak result ialah

-KENCING MANIS

-LUKA AKIBAT KENCING MANIS/ATAU LUKA AKIBAT MAJOR OPERATION

-KANSER

-BATU KARANG

-MASALAH BERKAITAN SARAF

-MASALAH PARU2 BERAIR

-LELAH

-SINUS

-ATAU SAJA MINUM UTK TUJUAN SUPPLEMENT DAN DETOX





Nama dia jus 23 Herba sbb ade 23 Herba la kat dalam...

1.BERI SCHISANDRA - Membuang racun dalam darah
2.ASTRAGALUS - Menambah tenaga & darah, melambatkan proses penuaan
3.CHAMOMILE JERMAN - Ubat bagi mereka yang sukar tidur, stress, kejang otot dan kesuburan lelaki / wanita
4.CENDAWAN REISHI - Memanjangkan usia dan mengubati 1001 macam penyakit
5.BUNGA DANDELION - Membuang racun dalam darah dan Hepatitis A / B
6.KULIT POKOK KASKARA - Baik untuk penyakit darah tinggi, kencing manis, barah dan kanser
7.AKAR MANIS LIKORIS - Antioksida, imunisasi, lelah, asma, batuk, masalah paru-paru,awet muda, menstabilkan 
hormon dan menguatkan tenaga
8.BERI JUNIPER - Menguatkan antibodi, mencuci darah, sakit pinggang, gaut dan kencing manis
9.ROSEHIP CINA - Membersihkan usus, melindungi dari selsema, meringankan badan dan menghilangkan 
kedut
10.ALFALFA - Anti-oksidan, menambah kecergasan, mencegah darah tinggi dan mencuci paru-paru
11.GINSENG SIBERIA - Melancarkan darah dan memberi tenaga
12.PIPSISSEWA - Memastikan fungsi urinari yang sihat
13.CHICORY - Membuang racun dalam badan dan menambahkan tenaga
14.BUNGA MARKISAH - Merawat insomnia, sakit perut dan stress
15.DEBUNGA LEBAH - Kaya dengan vitamin A,B,C dan E
16.TAIM - Untuk kecantikan, batuk dan pernafasan
17.BARLI MUTIARA CINA - Membuang panas dalam badan
18.HALBA - Mengurangkan paras glukos dan kolesterol dalam darah, mencegah diabetes
19.HALIA - Anti-oksida, merawat sakit perut
20.BIJI SADERI - Merawat sakit sendi, sakit buah pinggang dan gaut
21.BUAH KAPSIKUM - Merawat kencing manis, meransang mebolisma
22.SARSAPARILA - Penawar racun, melicinkan kulit, awet muda dan menguatkan tenaga batin.
23.LIDAH BUAYA ( ALOE VERA ) - Untuk kecantikan, mengubati luka luar dan dalam





Berapa harga sebotol?

Harga sebotol RM138...terus terang cakap produk gini mmg untung sikit...tapi pada zura harga dia reasonable sebab jus Intra ni made in Canada yer...dan tujuan zura jual sbb nak share quality product ni...puncanye baru2 ni zura admitted ward utk minor operation dan ade sorg kakak ni belom pon 40 tapi bacaan gula dia 28...zura rasa cam kesian n share ngan customer yang mungkin ade diabetic..sbb zura blom penah post ape2 pasal product yg zura jual siap ade Q&A yer(yang zura taip sendiri hokayh selama ni pakai kopipes je)

Sedap ke rasa dia?

Ya,rasa dia sedap...erm rasa dia ala2 masam2 manis gitu....Sumpah DEMI ALLAH tiada sebarang rasa pahit maung payau nak muntah@menyumpah

Halal ke?

Ya,dan halal dia bukan takat dalam Malaysia uols..Halal dia siap dari IFANCA (Islamic Food And Nutrition Council of America)

Betolke bagus produk ni?

Sebenar2nya produk ni bukan di Malaysia je Kat Thailand,Indonesia,Vietnam n Singapore pon dah jual plus product mmg dah almost 20tahun kat market...but still kalau uolls ade sebarang pertanyaan boleh direct call zura yer..



Sunday, 23 November 2014

DERMANIC




Tranexamic Acid (DERMANIC CAPSULE)

Merupakan INHIBITOR pencegah melanin kulit gelap yang paling terkenal di dunia .
walaupun glutathione kini mendapat tempat , tetapi perlu untuk anda ketahui , kebanyakan glutathione yang dijual di pasaran adalah tidak berkesan , tidak ori dan dicampur dengan bahan-bahan lain seperti yeast dan kanji . 
Akibatnya , produk pemutihan kurang berkesan .
Sebenarnya , tranexamic acid digunakan secara meluas oleh hospital dan rumah sakit dalam tujuan mereka membekukan darah pesakit . 
Kebiasaannya , wanita selepas bersalin akan diberi terapi tranexamic untuk menghentikan darah . 

NOTE : PELANGGAN YANG MENGHIDAPI PENYAKIT KRONIK SEPERTI JANTUNG, STROK, MASALAH DARAH KRITIKAL DAN SEWAKTU DENGANNYA DILARANG MENGAMBIL TRENAXAMIC ACID (DERMANIC CAPSULE)

FORMULA produk ini menggunakan tranexamic acid mampu memutihkan kulit
Bukan itu sahaja , selain memutihkan kulit menjadi putih pink dan gebu, tranexamic berkeupayaan menghilangkan parut , jeragat , mengatasi masalah jerawat serius serta menghaluskan kulit .

Ade pelanggan yang menderita penyakit kulit dan ekzema kini pulih.
Yang paling diminati ramai, ia berupaya melicinkan kulit seolah2 kita menjalani terapi hormon . Dengan sistem kimia tranexamic yang unik , ia adalah bebas radikal , tidak mudah terurai dan diyakini bertindak dengan sangat berkesan dan pantas . 
Tranexamic akan menyerap dengan sangat cepat dan mudah . 
Ia akan MENGHALANG penghasilan melanin kulit dan menukar eumelanin kepada pheomelanin . ini dapat dilakukan dengan penyekatan melanin serta enzyme tirosinase.
Original 100% daripada Taiwan.
 .
TRANEXAMIC ACID (DERMANIC CAPSULE)
(1 BOTOL 30 BIJI)

CARA MAKAN :

1. Ada ambil injection Dermanic transinject seminggu sekali.
- 1 biji sehari pagi selepas sarapan atau malam sebelum tidur.
2. Kapsul sahaja tanpa injection Tranexamic.
- 2 biji pagi selepas sarapan dan 2 biji malam sebelum tidur.

Recommended
3. Ada amalkan supplement lain.
- 1 biji pagi selepas sarapan dan 1 biji malam sebelum tidur.
Selepas puas hati boleh kurangkan dos kepada 1 atau 2 biji sehari atau
sebiji sehari bergantung pada hasil kulit yang anda inginkan.
>> Pengambilan maksimum 4 biji sehari.
>> Rawatan untuk 6 Bulan sahaja.
>> Perubahan kulit akan nampak dalam masa 5-7 hari bergantung kepada masalah kulit dan badan individu.
>> Disarankan mengambil supplement tambahan seperti vitamin C dan E
>> Amalkan minum air 2 ke 3 liter setiap hari untuk kesan cepat.
>> Elakkan kafein seperti kopi atau teh

Customer disarankan detox dulu dalam 7 hari sebelum ambil
dermanic..buang toxin dalam badan..lepas dah ambil supplement jangan
detox lagi..nanti habis sumer..detox membantu kadar penyerapan yang
optima.
4. Selain itu, Dermanic Transcaps juga boleh disapu pada kulit.

Cara 1:
Campur serbuk Transcaps 250mg dalam product skincare
- Campur serbuk Transcap 250mg dalam product skincare and apply directly on skin.

Cara 2: Mask
- Sesuai dilakukan pada waktu malam.
- Lepas basuh muka tidak perlu bilas.
- Ambil serbuk Transcaps 250mg, sapu pada muka sampai meresap di kulit.
- Biarkan dan bilas selepas 15 ke 20 minit.

Cara 3:
- Campur sedikit serbuk Transcaps 250mg dalam cleanser.

NAMUN BEGITU,
JIKA KURANG BUDGET $$$, ATAUPON ANDA AMALKAN PIL ATAU SUPPLEMENT LAIN,
PENGAMBILAN DOS YANG DISYORKAN UNTUK KAPSUL
1BIJI PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1BIJI MALAM SEBELUM TIDUR 
SUDAH MEMADAI.

ANDA AKAN MELIHAT HASIL KULIT MENJADI CANTIK DALAM MASA 5-7 HARI SELEPAS MENGAMALKAN CAPSULE. 
ADA DIKALANGAN CUSTOMER YG MELIHAT KESAN DALAM 1 HARI SAHAJA BERGANTUNG KEPADA MASALAH KULIT DAN BADAN INDIVIDU...

AMALKAN MINUM 8-10 GELAS AIR (2-3LITER AIR SETIAP HARI UTK 
BOOSTER DAN KESAN CEPAT)

Apa kandungan transcaps ni?
Kandungan ialah tranexamic acid 250mg.

INFO TAMBAHAN:
Untuk dapatkan kesan yang lebih mantop, disarankan ambil bersama vitamin C..
Bole guna apa2 jenis vit c pun..beli dkt farmasi2 pun bole, ada byk brand..pilih jer yang mana berkenan..


 Ada yg tanya DERMANIC TRANS boleh ke amik dgn PIL HORMON macam 

THAYAPORN or yg ade bahan2 yang boleh change hormon macam HARUM MLM atau JAMU. 

OK, semua ni BOLEH! 
Tak de halangan untuk amik DERMANIC TRANS.

Pil hormon yang tak BOLEH amik DERMANIC TRANS merujuk kepada:
1. Pil hormon kawalan kelahiran
2.injection- iucd
3.implan, skin patches
4.virginal rings
5. tretinoin (Vesanoid)
6.ubat kemoterapi untuk merawat leukemia

MEREKA DILARANG AMIK TRANS DERMANIC:


1. ibu mengandung
2. Ibu yang menyusukan anak (umur baby less than 1 year)
3. Sakit jantung
4. Darah tinggi
5. Penyakit kronik
6. Umur 50 thun ke atas
7. Umur bwh daripada 17 tahun

MEREKA YANG DIGALAKKAN AMBIL DERMANIC TRANS:


1. mempunyai masalah kulit GELAP yang degil.
2. Pesakit ekzema
3. Masalah jerawat kronik
4. Mereka yang inginkan kulit cntik



Friday, 5 September 2014

ZOFEA BEAUTY SECRET





ZOFEA BEAUTY SECRET

~Khasiat Produk
~Menaikkan payudara kendur & jatuh
~Mengatasi masalah payudara besar sebelah
~Mencantikkan payudara leper
~Memontokkan payudara
~Mencantik & meremajakan kulit
~Memutihkan kulit muka & badan
~Membesarkan saiz payudara dari cup A ke cup D
~Menaikkan punggung yg jatuh
~Mengetatkan MISS V
~Menghilangkan bau badan
~Menghilangkan bau MISS V
~Meningkatkan keinginan seksual

~Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”

~Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
~Menghilangkan masalah keputihan
~Mengatasi masalah dalaman wanita
~Mencegah kanser
~Melawan radikal bebas
~Menghilang jerawat & parut jerawat

~Menghilangkan pigmentasi & jeragat

ni testimoni dari Tasha Shila

~Menambah tenaga
~Mencegah keletihan & menyegarkan badan
~Merawat masalah rahim
~Mengurangkan selera makan
~Melawaskan sistem pencernaan
~Sesuai utk ibu menyusu
~Sesuai dari umur 19 tahun




NOW ON PROMO

setiap pembelian ada FREE GIFT berharga RM 98

Monday, 6 January 2014

HARUM MALAM

Entry ni sesuai dibace oleh kaum wanita , kaum lelaki yg nak bace boleh, tapi yang dah berkahwin. Mihmihmih. Mane la tau nak belikan untuk isteri tercinte ke. EheHEHE  J

Harum Malam ni ramuan khas untuk menyelesaikan masalah bau badan dan keintiman wanita.

Mesti korang tak pernah dengar kan ape tu Produk Harum Malam. Macam seram je kan ? Haha.

Mesti korang fikir. HARUM MALAM ? APA TU ? Harum Malam ni satu produk supplement dalaman untuk wanita yang menghadapi masalah bau badan and boleh merapatkan vagina (alat intim wanita) & banyak khasiat2 lain .




Apa khasiat lain ? Meh bace sini :

ANTARA KHASIAT LAIN HARUM MALAM...

1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.


Dalam satu botol kite dapat bermacam-macam khasiat kan ? Memang berbaloi-baloi.


Apesal aku ni beriye-riye beli ini beli itu, jage ini jage itu. Bukan ape. Kite sebagai perempuan yang bekerja, busy buat ni buat tu, kite mestila kena jage penampilan. Mesti kena ade confident level yang tinggi bile nak berdepan dengan org ramai. Lagi2 kalau jenis yg bekerje kena jumpe client. Mestila kena tunjukkan penampilan yg hebat and wangi sentiasa.

Kite sebagai perempuan, jangan nak pentingkan penjagaan muke je. Bab penjagaan badan, bau badan and bahagian dalaman kite, kite tak ambik tahu. Jangan. Klau kite dah kahwin ape kate suami kite nanti. Padahal hati suami la yg mesti kite jage dulu. Ehe! Aku cakap mcm ni mcm aku dah kahwin plk kan.

Bukan dengan suami je kite kena jage. Dengan kawan2 pun sama dengan family dengan officemate. Takkan kita nak biarkan dia orang bau yang tak menyenangkan dr badan & mulut  kite ye dak ? Malu weyhh . Lame2 dia orang pun mengelak nak bercakap dengan kita, sebab tak tahan dengan masalah bau badan kite. Jangan biarkan ia nya terus berlaku J




Kebaikan yang korang akan dapat if consume produk ni . Jum bace :


KEBAIKAN HARUM MALAM ….
  1.        Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
  2.        Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
  3.        Meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon
  4.        Mengurangkan tekanan dan tension
  5.        Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
  6.    Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap     kencing

  7. HARGA RM33 SEMENANJUNG RM39 SABAH/SARAWAK


Sunday, 15 September 2013

MOLLY BB DOLL FOUNDATION



my review

bau? tak ada bau rasanya
texture cream macam berminyak sikit

ok

Zura bukannya penggemar bb cream yang femes sekarang ni..no zura tak suka sebab bb cream kebanyakkanya buatkan kulit cepat berminyak and low coverage

but i love ths bb foundation! 

yes betul!

why?

Zura tak suka product korea yang kebanyakan nya more untuk kulit kering

but this one untuk kulit berminyak sesuai! kulit kering? sesuai! kulit normal? sesuai!

medium to high coverage but muka rasa ringan

untuk yang ada pores macam zura..sangatlah sesuai sebab kita semua tahu yang foundation jenis cream boleh buatkan pori-pori kita mengecil kan? so this one jenis cream so sangatlah sesuai

caranya..sapu guna jari sahaja untuk kecilkan pores..
ambil sedikit bb ni then sapu di muka guna jari secara membulat..then tonyoh sikit dekat kawasan yang ada pore..so korang akan lihat pore yang besar akan mengecil..hanya sapuan nipis boleh mendapatkan kulit yang flawless..untuk kawasan berparut..oleskan lebih sikit bb ni dekat kawasan tu ye

lepas dah sapu bb ni..kulit akan nampak glow..sebab bb cream mana2 pun memang akan buatkan kulit muka nampak glowing..ini pun sama



Zuraa jenis tak suka yang glowing sangat..zura lebih suka kulit muka matte and glow hanya di tempat tertentu
so zuraa applykan powder lepas pakai bb ni

and it last all day long without cakey and bercapuk

ok akan nampak shinny macam oily but bila pegang..tak berminyak pun..ha itu yang bagusnya

but zura rekemen kan if korang punyai kulit yang super oily..toner kan kulit korang dulu.pakai makeup base then baru pakai bb ni..if pakai bb ni saja..bb ni tak akan tahan lama

ok salah satu sebab lagi zura tak suka bb cream di pasaran adalah bila pakai kulit muka jadi kelabu
eii tak sukanya!

tapi Molly ni dia ikut warna kulit even hanya ada 1 shade sahaja

so jangan risau lah..putih kuning ke.putih pink ke hitam manis ke.semua pun boleh
Zura mempunyai kulit yang sensetif..so zura pakai this bb straight 3 hari..tak ada naik jerawat or anything.so maknanya this bb tak menyumbat pores and biarkan kulit bernafas

this bb tiada effect pemutih ye..macam sesetengah foundation lain..bila pakai kulit muka akan putih sedikit and gebu kan? but this one tak.dia hanya glowkan tapi tak cerahkan and gebukan..itu saja kelemahan bb ni



so far zura suka this bb cream ni..ringan and natural.tak nampak macam pakai bedak and long lasting

harga
RM50

SKINCERITY







APA ITU SKINCERITY DAN APAKAH PERBEZAAN YANG ADA PADANYA?


Skincerity Nightly Breathable Masque ialah satu revolusi baru untuk masker yang boleh bernafas , digunakan sekaligus untuk menggantikan set skincare anda  seperti toner, pelembab, krim malam, serum,foundation cover face (setelah kulit mejadi sangat radian dan cantik) Atau meningkatkan mutu set skincare yang sedia ada bila diguna bersama skincerity.

- hanya dengan sekali Skincerity sehari.
 Ratakan pada permukaan muka dengan hanya 'roll on' botol Skincerity  sebelum masuk tidur. Lapisan masker yang terbentuk dengan sangat-sangat nipis tidak akan menyerap seperti krim atau 'foams'. Tetapi lebih bertindak sebagai pembalut luka yang menyamai kulit  memelihara, menyimpan lembapan,dan mengawal lembapan.
Skincerity mempunyai dua agen anti-oksidan yang sangat kuat dalam merawat kulit; iaitu Vitamin E organik dan Grape seed Oil. Malah, teknologinya telah menjadikan lembapan semulajadi dari tubuh/kulit kita sendiri sebagai agen penting untuk menyeimbangkan/mengawal lembapan kulit.


PERLUKAH SAYA MENUKAR LANGKAH PENJAGAAN KULIT HARIAN SAYA?

Tak perlu sama sekali. Anda cuma roll kan sahaja skincerity sebelum tidur, dan biarkan saja ia kering dalam masa beberapa saat dan just go to bed;) Anda masih boleh guna produk kesayangan anda malah boleh mengurangkan kuantiti penggunaannya.


SAYA SUDAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK. BAGAIMANA SAYA BOLEH TAHU SKINCERITY SESUAI UNTUK SAYA?

sudah beribu-ribu orang menggunakan Skincerity sejak ia dikeluarkan sehingga mendapat pengiktirafan sebagai Best Selling cosmetic Product 2013.
Skincerity telah melalui ujian dermatologi dan sangat disarankan penggunaannya.Ia juga telah menjalani klinikal ke atas pesakit yang sebenar dan menunjukkan bukti yang disahkan.

Keputusan dari percubaan klinikal yang dilakukan di University of Texas Health Science Center menunjukkan  67% mereka yang menggunakan Skincerity mengalami pengurangan kedutan pada kulit sebanyak n39%, dengan sesetengah dari mereka telah pulih 200%. Kebanyakannya melaporkan hasil yang dramatik dalam masa beberapa hari!




 BILAKAH SAYA BOLEH NAMPAK PERUBAHAN PADA KULIT SETELAH MENGGUNAKAN SKINCERITY?

kebanyakan pengguna melaporkan tona kulit yang bertambah baik dalam 1 atau 2 hari sahaja!!
Walaubagaimanapun, tempoh untuk pemulihan kulit adalah pelbagai bergantung kepada keadaan kulit sejauh mana masalah yang dihadapi.
Kebanyakan pengguna akan mula melihat dengan jelas dan merasai perubahan dalam masa seminggu penggunaan.Dengan penggunaan yang berterusan, kebanyakan pengguna melaporkan dapat menyelesaikan masalah-

kulit kusam,
tona tak sekata,
tekstur kulit yang agak kasar,
 kekeringan kulit,
 bintik2 penuaan,
 dan masalah saiz pori-pori,
 garis penuaan dan kedutan.

APAKAH PERBEZAAN ANTARA SKINCERITY DAN RAWATAN LAIN UNTUK KULIT?

-Sememangnya penggunaan Skincerity sangat berpatutan harganya berbanding rawatan lain untuk kulit.
Ini kerana,dengan penggunaan skincerity ia menyamai satu set lengkap skincare kelas A++, beribu ringgit rawatan salon kecantikan adan 'Chemical Peel'.

-Sangat jimat masa memandangkan penggunaan hanya makan masa beberapa saat penyediaan.
Ia melakukan tugas 4product dalam satu.. - cucian wajah menyeluruh, melembab,kelupasan dan melepaskan anti-oksidan ke dalam kulit.

-Ia sangat sesuai pada mereka yang mempunyai jadual hidup yang sibuk dan padat.



                                                                                                                                                                                          BAGAIMANA UNTUK SAYA MENCUCI SKINCERITY DARI WAJAH?

Diwaktu pagi anda akan mendapati skincerity telahpun mengelupas dan melapisi lapisan atas kulit.Bila kulit sudah berhidrasi,skincerity akan mengelupas dipermukaan kulit dan kelihatan seperti 'peel off mask' yang kering.
Apa yang anda perlu buat hanya mengurut secara perlahan permukaan kulit dengan air suam atau lotion.Anda juga boleh menggunakan tuala kecil untuk mencuci sisa-sisa yang tinggal pada kulit.

Sebenarnya, semasa mencuci sisa skincerity itu lah, kita membantu kulit untuk menunjukkan lapisan yang baru sel kulit yang lebih muda dan sihat.

BAGAIMANA JIKA SKINCERITY MELEKAT PADA KULIT SAYA DIWAKTU PAGI?

Skincerity sesuatu yang memang 'bijak'. Ia akan melekat pada kulit yang kering atau rosak dengan teruknya, sehingga kulit telah mendapat kelembapan yang cukup dan tersimpan dalam keadaan sihat.
Lekatan skincerity pada kulit adalah salah satu proses hidrasi kulit. Sehingga lembapan semulajadi terkumpul, anda boleh 'apply' sedikit pelembab waktu malam biarkan kering,kemudian gunakan skincerity. Ini akan membantu anda untuk menarik keluar skincerity diwaktu pagi. Gunakan berterusan,dalam beberapa waktu, masalah kering yang dahsyat akan hilang .

BAGAIMANA SKINCERITY DIKATAKAN BERTINDAK SEAKAN-AKAN KULIT KITA?

Skincerity mengandungi formula dipatenkan yang apabila digunakan, ia menyerupai lapisan kulit yang akan mengekalkan kelembapan kulit dari dalam,mengeluarkan semua anasir tidak baik pada kulit dan biarkan kulit bernafas.

SKincerity mewujudkan persekitaran supaya kulit dapat bernafas walau dlm keadaan tertutup, dan ia mampu mengekalkan kelembapan semulajadi sendiri dan menerima antioksidan untuk berjam-jam lamanya semasa kita tidur. Ia berfungsi seperti kulit kedua.
cara, Skincerity mewujudkan persekitaran lagi bernafas yang tertutup untuk kulit anda untuk mengekalkan semula jadi sendiri
kelembapan dan menerima antioksida untuk berjam-jam semasa tidur anda. Ia berfungsi seperti kulit kedua.

SKINCERITY MENGANDUNGI ACETONE SEBAGAI RAMUAN .ADAKAH IA BOLEH MENGERINGKAN KULIT SAYA?

Tidak sama sekali.Acetone yang merupakan gred farmasi (2-Propanone) adalah non-toxic dan tak akan sekali-kali mengeringkan kulit. Skincerit Acetone yang dimiliki Skincerity digunakan untuk memperbaiki kulit, menukarkan liquid di dalam botol kepada masker muka yang jernih, menjauhkan bakteria,dan membentuk kulit yang sihat dan bernafas melalui liang mikro pada lapisan masker.Apabila cecair skincerity telah bertukar menjadi filem halangan bernafas atau masker (kurang daripada 5 saat), aCetone  akan menyejat keluar dari kulit.
 Hasilnya, kulit lebih sihat, lembapan yang cukup,serta lebih muda dari biasa.


WANGIAN APAKAH YANG DIGUNAKAN DALAM SKINCERITY?

Wangian kami adalah RIFM(Institut Penyelidikan Fragrance
Bahan-bahan) yang diluluskan, yang bermaksud wangian adalah tidak merengsakan kulit.

KENAPA VITAMIN E?

Vitamin E adalah ramuan penting dalam Skincerity. Ujian klinikal telah membuktikan bahawa Vitamin E mempunyai kesan anti-aging/anti-wrinkle kuat pada kulit. Ciri-ciri antioksidannya membantu meningkatkan penghasilan sel baru menggantikan sel yang kering dan rosak.
.Yang paling penting vitamin E yang digunakan adalah jenis yang terbaik dunia iaitu natural vitamin E.

KENAPA MENGGUNAKAN GRAPE SEED?

-Vitis vinifera (minyakbiji anggur) adalah antioksidan yang kuat yang pembaikan kerosakan tisu
 dan mengelakkan tekanan pada tisu..

-memiliki sifat-sifat regeneratif dan penyusunan semula yang membolehkan kawalan yang lebih baik untuk lembapan kulit.

Vitis vinifera mengandungi proanthocyanidins, yang sangat membantu dalam mengurangkan kerosakan kepada kulit akibat pancaran matahari
, mengurangkan kerosakan radikal bebas, dan berguna dalam penyembuhan luka.

ADAKAH SKINCERITY SELAMAT UNTUK SEMUA KAUM DAN SEMUA JENIS KULIT?

Semua jenis kulit dan bangsa telah berjaya dengan Skincerity.

DILULUSKAN SKINCERITY FDA?

FDA mempunyai garis panduan untuk seorang ahli physycian untuk menghasilkan produk penjagaan kosmetic dan keselamatan. mereka telah memenuhi garis panduan yang disediakan.

DI MANA KAH TEMPAT YANG SESUI UNTUK MENYIMPAN SKINCERITY?

Untuk hasil yang terbaik, simpan dalam kedudukan tegak pada suhu bilik.

BERAPA LAMA SATU BOTOL DAPAT BERTAHAN?

Botol oz 1 adalah saiz standard. Kebanyakan pengguna melaporkan bahawa 1 oz bertahan lebih sebulan sekiranya digunakan setiap malam dibahagian muka sahaja. (boleh menggunakannya selang sehari selepas dua minggu)